fbpx

SALINAN SURAT TESTIMONI

Surat-surat dari pengguna yang berpuas hati dengan produk Qurrotaain

TESTIMONI SELAPUT MATA

Abdul Rahman
Puchong

” Saya sedang menunggu giliran untuk pembedahan selaput mata disalah sebuah hospital kerajaan. Kalau boleh saya tidak mahu dibedah.Jadi, setelah mencuba sample Qurrotaaini Q4, dalam 2 minit sahaja, saya dapat merasa kesan yang positif. Mata rasa segar dan penglihatan rasa lebih baik. Jadi, saya membeli produk tersebut. Dalam masa 5 hari sahaja, saya makin selesa melihat tanpa cermin mata. Sehingga kini, setelah 2 minggu, saya terus menggunakannya untuk terus merawat saraf mata. Temujanji pembedahan mata pun saya dah batalkan.“

TESTIMONI RABUN KENCING MANIS

Syed Ahmad
Kuala Terengganu

”  Saya telah mengidap kencing manis sejak 28 thn lalu. Sejak 6 bulan lalu, penglihatan mata saya jadi kabur, kata doktor, telah naik bintik-bintik hitam dibelakangnya. Setakat ini (thn 2005) katanya tiada ubat. Pada jarak jam dinding 12 kaki, saya hanya nampak hitam sahaja. Alhamdulillah setelah mencuba ubat mata Qurrotaaini, penglihatan mata saya telah beransur baik dan bertambah terang.“

RABUN KACA MATA

Puan Zuhaida
Bandar Kinrara

” Anak saya berumur 9 tahun. Dia rabun (power 250) tapi enggan memakai cermin mata. Setelah mencuba sample ubatmata produk Qurrotaaini 3, dia mendesak supaya saya membeli untuknya. Selepas 4 kali sahaja menggunakannya mata nya dah ok. Kesannya amat memeranjatkan. Sekarang dah lebih setahun, dia tak pakai cermin mata dan tak pakai ubat mata Q3 lagi.“

RABUN KACA MATA

En Nahrawi
International Showcase 2010

” Saya datang ke Medan MARA K.Lumpur untuk beli ubat mata atas saranan sahabat baik saya. Sahabat saya membeli produk Qurrotaaini  Q5 pada MIHAS di MATRADE Jalan Duta baru baru ni. Setelah menggunakan produk Qurrotaaini Q5, beliau kini dah tak pakai cermin mata. Saya pun dah cuba sample produk Qurrotaaini Q5 di Medan MARA dan kesannya amat menakjubkan. Saya rabun membaca,dua minit je pakai sample, penglihatan yang pecah pecah nampak ada perubahan. Saya dah beli Q5, mudah mudahan saya pun tak payah pakai cermin mata lagi..“

RABUN DEKAT

Cikgu Mar
Puchong

” Saya rabun. Power cermin 250 dan 300. Saya mengajar, terdedah pada habuk kapur di kelas. Hanya selepas 2 minit menggunakan sample produk mata Qurrotaaini Q3, saya rasa mata saya bersih dan selesa. Tulisan perkataan yang saya nampak kabur dalam jarak dua kaki sebelumnya, telah kelihatan “bold” dan lebih “sharp”. Cermin mata pun macam cermin mata baru. Saya rasa sangat yakin untuk mencuba. Saya diminta menggunakan 10 kali sehari, tapi saya tak tahan pedih, saya pakai 4 kali je sehari. Sangat mengagumkan, kini dah sebulan dan  saya tidak memakai cermin mata lagi diwaktu siang hari, saya hanya memerlukannya pada malam hari kerana silau cahaya lampu. Dan…cecair ubat mata pun masih ada…“

RABUN POWER 600

Aidil
Selangor

Saya sangat rabun. Power cermin mata saya melebihi 600. Leceh betul pakai cermin mata. Rimas dan tak selesa.  Sebagai ikhtiar, saya menggunakan ubat mata Qurrotaaini. Pedih…tapi saya tahankan juga la. Emm… hasilnya lepas sebulan, power dah turun ke angka 425..Selepas habis sebotol, saya tidak berjaya mendapatkan bekalan produk Qurrotaaini menyebabkan saya mencuba produk mata yang lain yang sangat popular walau pun harganya sangat mahal. Rasa sejuk dan tak pedih, namun hasilnya sangat menghampakan.Kini, alhamdulillah saya dah berjaya mendapatkan bekalan  semula, kini saya pakai produk QurrotaainiQ4..

close

Dapatkan promosi terbaru daripada kami!

Subscribe promosi terbaru dan info menarik mengenai mata daripada Qurrotaaini!